Άγρια καταδίωξη, εμβόλισαν αστυνομικά οχήματα

Άγρια καταδίωξη, εμβόλισαν αστυνομικά οχήματα

Σκηνές φάρ ουεστ εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ στην Ελεούσα και την ευρύτερη περιοχή. Ένα ύποπτο αυτοκίνητο, δεν σταμάτησε για έλεγχο σε σήμα των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια καταδίωξη.

Μάλιστα ο οδηγός του μπλε Νissan, δεν δίστασε να εμβολίσει αστυνομικά οχήματα και να τους προκαλέσει ζημιές, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Από την ταχύτητα που ανέπτυξε και την τρελή πορεία, έχασε το ένα λάστιχο και κινούνταν με τη ζάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ύποπτο όχημα εγκαταλείφθηκε κοντά στο γήπεδο της Ελεούσας και οι επιβαίνοντες κινήθηκαν πεζοί προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Μετά από άγριο ανθρωποκυνηγητό, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν ύποπτο, μέσα σε εγκατελειμμένο πτηνοτροφείο. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της ΟΠΚΕ, προκειμένου να διερευνήσουν διεξοδικά το χώρο, καθώς ο συλληφθείς φέρεται να είχε μαζί του σάκο, τον οποίο πέταξε.

Η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη και επικεντρώνεται στην περιοχή της Ελεούσας, του Γαρδικίου και της Νέας

epiruspost.gr

Άγρια καταδίωξη, εμβόλισαν αστυνομικά οχήματα Άγρια καταδίωξη, εμβόλισαν αστυνομικά οχήματα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.