Την Κυριακή 7 Ιουνίου οι φετινές γιορτές Σουλίου

Την Κυριακή 7 Ιουνίου οι φετινές γιορτές Σουλίου

 
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Σουλίου, στην Παραμυθιά την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, στα πλαίσια της προετοιμασίας των «Εορτών Σουλίου 2015», που φέτος θα γίνουν από Παρασκευή – Σάββατο στην Παραμυθιά, με αποκορύφωμα των εκδηλώσεων την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στον ιστορικό χώρο του Σουλίου, σε ανάμνηση του ολοκαυτώματος και της αυτοθυσίας του καλόγερου Σαμουήλ και των Σουλιωτών, υπέρ της ελευθερίας.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος, ε κπρόσωπος της Ι.Μ. Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης Θωμάς, η Δήμαρχος Σουλίου κα. Μπραϊμη – Μπότση Σταυρούλα, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωπος του 628 ΤΠ, ο Δ/κτης της Τροχαίας, ο Δ/κτης του ΑΤ Παραμυθιάς και κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την αρτιότερη διοργάνωση των εορτών Σουλίου. Στόχος όλων των εμπλεκομένων είναι να πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες τριήμερες εκδηλώσεις για τις Εορτές Σουλίου με την πρέπουσα λαμπρότητα. 
 
Την Κυριακή 7 Ιουνίου οι φετινές γιορτές Σουλίου Την Κυριακή 7 Ιουνίου οι φετινές γιορτές Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.