Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της ΗγουμενίτσαςΈνας (01) παράτυπα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να επιχειρεί να κρυφτεί κάτω από Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίον με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Επίσης, ένας παράτυπα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός τους επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του γραφείου ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε ακι επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο Τσεχίας το οποίο ήταν καταχωρημένο ως “κλαπέν-υπεξαιρεθέν-απωλεσθέν” ενώ κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες