Μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη»

Μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας
«Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη»

 
«Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη»
Αυτό ήταν το σλόγκαν που διαμόρφωσαν από κοινού οι εκλεγμένοι μαθητές – ενεργοί πολίτες, στην πιλοτική τους επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ηγουμενίτσας, την Τρίτη, 19 Μαΐου και ώρα 10 π.μ., στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθητής - Ενεργός Πολίτης». 
 
Τη συγκεκριμένη δράση οργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας - «ΑΡΙΑΔΝΗ», σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας. 
 
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τα παρακάτω σχολεία :

- 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

- Δημοτικά Σχολεία Γραικοχωρίου, Ν. Σελεύκειας και Παραποτάμου

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου, γνώρισαν το προσωπικό, τους χώρους εργασίας και τα αντικείμενα των εργασιών τους. 
 
Στη συνέχεια, κάθισαν στα έδρανα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ως μαθητές - ενεργοί πολίτες πρότειναν διάφορα συνθήματα για να εκπροσωπήσουν αυτή τους τη δράση, καταλήγοντας στο:

« Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη »

Ευχαριστούμε το Δήμο Ηγουμενίτσας για τη φιλοξενία, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας για τη μεταφορά των μαθητών από τα Δημοτικά Σχολεία Παραποτάμου και Ν. Σελεύκειας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Μαΐου 2015 και ώρα 10 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας, όπου οι μικροί, αλλά ενεργοί πολίτες θα θέσουν στο Δήμαρχο τους προβληματισμούς, τα αιτήματα και τα οράματά τους για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου μας.
Για το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ»
 
Ο Πρόεδρος 
Μητσέλος Σπύρος 
 
Η Γραμματέας
Κοτσώνη Αλεξάνδρα
Μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη» Μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.