Η γυναίκα του Καίσαρα και ο Αντιδήμαρχος του Λώλου

Η γυναίκα του Καίσαρα και ο Αντιδήμαρχος του Λώλου 
 

Πολλά είναι τα παράπονα επαγγελματιών της Ηγουμενίτσας, στον χώρο της εστίασης, για τον Αντιδήμαρχο κ. Μήτση, ο οποίος μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, τους επιβαρύνει με πρόστιμα, αρκετών χιλιάδων ευρώ, ενώ καθημερινά τους βάζει εμπόδια, στην προσπάθειά τους να εργαστούν και να επιβιώσουν.

Δεκάδες είναι τα πρόστιμα λοιπόν, για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και πεζοδρομίων, τα οποία έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Δικαίως θα πούμε εμείς, αφού κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρανομεί, ατιμώρητος.

Μόνο που οι κανόνες και οι νόμοι ισχύουν και πρέπει να τηρούνται από όλους.

Ο ίδιος λοιπόν τους συνεταίρους του, στο κατάστημά που διατηρεί στα Σύβοτα, τους αφήνει στο απυρόβλητο, χωρίς κανέναν έλεγχο και φυσικά χωρίς κανένα πρόστιμο, όταν και οι ίδιοι παρανομούν. 


 
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στην συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο Αντιδήμαρχος δεν δέχθηκε το αίτημα καταστηματαρχών , τόσο στα Πλατάνια, όσο και στην Εθνικής Αντιστάσεως, να τους επιτρέψει να έχουν ρεύμα στις εξέδρες που νοικιάζουν απέναντι από τα μαγαζιά.

Ο ίδιος βέβαια στους συνεταίρους του, στο κατάστημά του στα Σύβοτα, το επιτρέπει. 
 
Στο δικό του το μαγαζί, επιτρέπει να υπάρχουν μόνιμες κατασκευές για σκίαστρα καθώς και πατάρι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, ενώ στα υπόλοιπα μαγαζιά, δεν επιτρέπει ούτε τρύπα για την ασφαλή στερέωση των ομπρελών, "απειλώντας" τους με τον έλεγχο της πολεοδομίας του Δήμου. 


 
Οι ευθύνες και οι πράξεις του πλέον, βαρύνουν και τον ίδιο το Δήμαρχο.

Εμείς, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στο Δήμαρχο της πόλης και πρώτο τη τάξη πολίτη της Ηγουμενίτσας κ. Λώλο, την ιστορική ρήση: 
"Η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται ..."

Με αυτή του φράση, ο Ιούλιος Καίσαρας κατάφερε να ξεπεράσει την αποκάλυψη της πλεκτάνης που ο ίδιος έστησε στη δεύτερη γυναίκα του, την Πομπηία, που για λόγους στρατηγικής ήθελε να την χωρίσει.

Ως παραίνεση προς το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας: 
Η διαχρονική αυτή φράση θα πρέπει να βρει έδαφος και στη σημερινή πραγματικότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο Δήμαρχος κ. Λώλος να την κάνει χρήση, ώστε να απαλλαγεί από αυτούς που τον φέρνουν πίσω στην όποια προσπάθειά του και αμαυρώνουν την έως τώρα καλή προσωπική του εικόνα.
Η γυναίκα του Καίσαρα και ο Αντιδήμαρχος του Λώλου Η γυναίκα του Καίσαρα και ο Αντιδήμαρχος του Λώλου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.