Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα

Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα


ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ, ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ, ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ

Και μην πάει ο νους σας στο πονηρό !!!!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που δίνεις είναι η ψήφος σου και οι δωρεάν υπηρεσίες σου με ξένα μηχανήματα , πληρωμένα από "αντιπάλους" σου. 
Δηλαδή μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

Στην παρακάτω φωτογραφία , ο βιντεοπροβολέας που βλέπετε και που χρησιμοποιήθηκε στην χθεσινή εκδήλωση των υποστηρικτών του ΟΧΙ, αγοράστηκε από τον Δήμο Ηγουμενίτσας με Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα , επί Δημαρχίας Θωμά Πιτούλη 6000 ευρώ περίπου ! 
Αυτόν τον βιντεοπροβολέα ο τέως Δήμαρχος Γιώργος Κάτσινος τον "χάρισε" σε ιδιώτη , δήθεν συνεργάτη του Δήμου . 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο ιδιώτη, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, είχε χαρίσει και ένα λάπτοπ αξίας άνω των 1000 ευρώ τότε.


Αυτός είναι λοιπόν ο Ευρωπαϊκός βιντεοπροβολέας που χρησιμοποιήθηκε στο ΟΧΙ στην Ευρώπη, μάρκας SANYO και ανήκει στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας , η αγορά του προέρχεται από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα .
Η σημερινή Δημοτική Αρχή φαίνεται ανίκανη μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει την σκόρπια περιουσία του Δήμου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα κ. Καστίλη.

Η χειρότερη ξεφτίλα και υποκρισία του συγκεκριμένου ιδιώτη, και κατ' επέκταση των διοργανωτών της εκδήλωσης που τον εμπιστεύτηκαν, είναι η παρακάτω φωτογραφία, όπου φαίνεται πως δεν είχαν το θάρρος να πούνε την αλήθεια για την προέλευση του συγκεκριμένου μηχανήματος:


Αυτό που βλέπετε στον κύκλο είναι κάποια αυτοκόλλητα του ΟΧΙ που μπήκαν εκεί κακότεχνα για να σκεπάσουν την Ευρωπαϊκή Σημαία ! 
Κάθε μηχάνημα που προέρχεται από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα υποχρεούται να φέρει αυτοκόλλητο με την Ευρωπαϊκή Σημαία και τον τίτλο του προγράμματος για κάποια χρόνια μετά την εκτέλεσή του .

Ας ελπίσουμε ότι ο Δήμαρχος θα κάνει επιτέλους κάτι.
 
Από ενημέρωση που είχαμε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης των υποστηρικτών του ΟΧΙ, την χθεσινή κάλυψη της εκδήλωσης με ήχο και εικόνα, την έκανε προσφορά ο "πολιτιστικός" σύλλογος ΕΣΤΙΑΖΩΝΤΕΣ 
Δεν μάθαμε όμως εάν έγινε αφιλοκερδώς.
Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.