Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ"

Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ"


 
Το να έχει ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προσωπική άποψη για το τι θα ψηφίσει στο αυριανό δημοψήφισμα, είναι θεμιτή επιλογή του.

Να χρησιμοποιεί όμως τη θέση του για να επηρεάσει του πολίτες της πόλης στην οποία είναι επικεφαλής, λέγετε προπαγάνδα.

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως σε τι αναφερόμαστε.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηγουμενίτσας και την οποία υπογράφει ο Δήμαρχος, εχτές 3 Ιουλίου 2015, δύο μόνο ημέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα (Δείτε ΕΔΩ), ενημερώνει του πολίτες πως :

"Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση των πολιτών, για τη διακοπή εκτέλεσης τόσο των έργων επί της οδού 49 Μαρτύρων όσο και των υπολοίπων έργων στο Δήμο Ηγουμενίτσας, λόγω της πολιτικο-οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες.
Ευελπιστούμε σε μία άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης, ώστε να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν τόσο τα παραπάνω έργα, όσο και αυτά που βρίσκονται σε διαγωνιστικές διαδικασίες ή οι εργασίες τους έχουν ανασταλεί κατά τους προηγούμενους μήνες."
 


Η παραπάνω ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας, είναι φανερό πως αποσκοπεί στη τρομοκράτηση του κόσμου, ώστε στο Δημοψήφισμα, να μην κάνουν την επιλογή του ΟΧΙ, αφού έτσι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, θα σταματήσουν όλα τα έργα στην Ηγουμενίτσα .

Το συγκεκριμένο έργο όμως είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Έχει εγκατεστημένο εργολάβο ο οποίος θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του, στις 16 Ιουνίου. (Δείτε ΕΔΩ)

Και επειδή θα τρέξει να μας διαψεύσει λέγοντας πως δεν του ήρθαν τα χρήματα για να πληρώσει τον εργολάβο ώστε να συνεχίσει το έργο, τον γλιτώνουμε από τον κόπο και τον προστατεύουμε ώστε μην εκτεθεί περισσότερο, δημοσιεύοντας την 9η εντολή πληρωμής του εργολάβου με ημερομηνία 3 Ιουλίου 2015 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

ΝΑΙ καλά διαβάσατε.

Την ίδια ημέρα που έβγαλε την ανακοίνωση πως δεν έχει χρήματα και το έργο "παγώνει" είχε δώσει στον εργολάβο του έργου 86.000€

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ" Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.