Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες (18-08-2015) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, εντόπισαν χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, τον 28χρονο και σε έλεγχο που του πραγματοποίησαν, βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα βουπρενορφίνης σε μορφή σκόνης και ένα ναρκωτικό χάπι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 28χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη πέντε ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.