Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα


Κατά μήκος του ποταμού Αχέροντα και σε απόσταση ενάμισι χιλιομέτρου περίπου, επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και με τη συνδρομή 4 αντρών της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων με έναν ειδικό σκύλο, για τον εντοπισμό Ιταλίδας τουρίστριας, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης.

Η 48χρονη Ιταλίδα, η οποία βρίσκονταν στην περιοχή με τον σύζυγο και το παιδί τους, ξεκίνησε πεζοπορία, με άλλους είκοσι περίπου τουρίστες, οι οποίοι έφτασαν στη περιοχή για την εκδρομή, από ξενοδοχείο της Πάργας. 

Η διαδρομή ήταν από τις πηγές του Αχέροντα προς την Σκάλα Τζαβέλαινας. 

Στην πορεία όμως και κοντά στη γέφυρα Ντάλα, στο σημείο που διασταυρώνονται ο Αχέροντας με τον ποταμό Τσαγγαριώτικο, η 48χρονη κουράστηκε και ενημέρωσε τους υπόλοιπους πως θα περιμένει στο σημείο την επιστροφή τους.

Όταν όμως η ομάδα των 20 Ιταλών επέστρεψε στο σημείο δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στο συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής υπάρχουν 3 μονοπάτια, στα οποία έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, με το πρώτο φως της ημέρας. 
Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.