Αποκλειστικό: Παραιτήθηκαν 3 μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

Αποκλειστικό: Παραιτήθηκαν 3 μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας


Την παραίτησή τους  από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν 3 μέλη της, καταγγέλλοντας το κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ για εγκατάλειψη των προγραμματικών διακηρύξεων, την ακύρωση των συνεδριακών θέσεων, την απαξίωση των οργανώσεων και, τέλος, τη συντριβή της ίδιας της ψυχής και της καρδιάς του κόμματος, του αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και τη λιτότητα.

Στην δήλωση παραίτησής τους δεν κάνουν γνωστό εάν θα  σταθούν στο πλευρό του νεοσύστατου κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα, μόνο πως  θα πορευτούν μαζί με όλες εκείνες τις δυνάμεις που συνεχίζουν να μάχονται για την κατάργηση των Μνημονίων και της λιτότητας

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Δήλωση παραίτησης 3 μελών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας
Για την οριστική δικαίωση του «ΟΧΙ» της 5ης Ιουλίου!

Με μεγάλη θλίψη και απογοήτευση παρακολουθήσαμε αυτό το καλοκαίρι την τερατώδη μετάλλαξη του Κυβερνητικού ΣύΡιΖα: την εγκατάλειψη των προγραμματικών διακηρύξεων, την ακύρωση των συνεδριακών θέσεων, την απαξίωση των οργανώσεων και, τέλος, τη συντριβή της ίδιας της ψυχής και της καρδιάς του κόμματος, του αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και τη λιτότητα. 
 Ύστερα από την πρόσφατη επιλογή των πρόωρων εκλογών, ερήμην και ενάντια στις αποφάσεις του κόμματος και την ωμή παραβίαση της απόφασης της ΚΕ για έκτακτο συνέδριο, κατεδαφίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για τη διατήρηση της ενότητας στο κόμμα, την επανάκτηση της εσωκομματικής δημοκρατίας και τον απεγκλωβισμό του ΣύΡιΖα από τη μνημονιακή λογική.

Ως εκ τούτου αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος σε αυτό το εγχείρημα μνημονιακής μετάλλαξης του κόμματος και παραιτούμαστε από όλα τα όργανα του ΣύΡιΖα και από την ιδιότητα του μέλους του.

Έχοντας εκτίμηση στους συντρόφους μας - με τους περισσότερους από τους οποίους θα συναντηθούμε αργά ή γρήγορα σε κοινούς αγώνες - θα πορευτούμε μαζί με όλες εκείνες τις δυνάμεις που συνεχίζουν να μάχονται για την κατάργηση των Μνημονίων και της λιτότητας και τον ριζοσπαστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας προς όφελος των πολλών και αδύναμων. Για την οριστική δικαίωση του «ΟΧΙ» της 5ης Ιουλίου! 


Τα μέλη της Ν.Ε.
ΜΗΤΣΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Μέλος Γραμ Ν.Ε. ΣύΡιΖα Θεσπρωτίας
ΠΑΠΑΖΩΗ ΛΙΤΣΑ Μέλος Ν.Ε. ΣύΡιΖα Θεσπρωτίας
ΤΣΑΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μέλος Γραμ. Ν.Ε. ΣύΡιΖα Θεσπρωτίας
Αποκλειστικό: Παραιτήθηκαν 3 μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Αποκλειστικό: Παραιτήθηκαν 3 μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.