Ηγουμενίτσα: "Μαρτύρησαν" κάτοικοι και καταστηματάρχες στην 49 Μαρτύρων

Ηγουμενίτσα: "Μαρτύρησαν" κάτοικοι και καταστηματάρχες στην 49 Μαρτύρων

Γνωρίζουμε ότι είναι Ελληνικό φαινόμενο, η καθυστέρηση εκτέλεσης και παράδοσης των Δημοσίων και Αυτοδιοικητικών έργων και γι’ αυτό στοιχίζουν και πανάκριβα, πέρα από τα προβλεπόμενα στους προϋπολογισμούς και τις μελέτες.

Όμως οι εργασίες στην 49 Μαρτύρων στην Ηγουμενίτσα, ξεπέρασαν και αυτά τα Ελληνικά όρια.

Δεν γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους αυτής της καθυστέρησης.

Ο εργολάβος ισχυρίζεται ότι είναι απλήρωτοι οι λογαριασμοί και ως εκ τούτου, του είναι αδύνατο να χρηματοδοτήσει ο ίδιος το έργο, κάτω από τις σημερινές οικονομικές συνθήκες του Κράτους.

Ο Δήμος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα από τα αρμόδια όργανα, καταβάλει μέρος της δαπάνης, ανάλογα με τους κατατεθειμένους λογαριασμούς. (Τελευταία πληρωμή την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015)

Παράλληλα ενισχύει τους ισχυρισμούς του εργολάβου, με τη γνωστή φράση, γνώρισμα του Δημάρχου «δεν υπάρχει μία»(;).

Αυτά όμως δεν δικαιολογούν την μη ομαλή πορεία των έργων.

Οι κάτοικοι της περιοχής, που ζουν το δράμα όλους αυτούς τους μήνες, είναι τόσο εξοργισμένοι, που πολλοί δεν αποκλείουν κοινωνική αναστάτωση.

Μας έχει γίνει η ζωή μαρτύριο, υποστηρίζουν και όχι άδικα, αφού, παρά το γεγονός της μη αποπεράτωσης των έργων, πάσης φύσεως αυτοκίνητα, μέχρι και νταλίκες, κινούνται σ αυτό, με αποτέλεσμα η περιοχή να καλύπτεται, μόνιμα, από σύννεφα σκόνης, παρά την πρόβλεψη κίνησης από παράλληλες και κάθετες παρόδους.

Η Δημοτική Αρχή τι λέει επ’ αυτού;
Ηγουμενίτσα: "Μαρτύρησαν" κάτοικοι και καταστηματάρχες στην 49 Μαρτύρων Ηγουμενίτσα: "Μαρτύρησαν" κάτοικοι και καταστηματάρχες στην 49 Μαρτύρων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.