Καλώς ήρθατε στη τουριστική Ηγουμενίτσα

Καλώς ήρθατε στη τουριστική Ηγουμενίτσα


Είναι μερικές φορές που τα λόγια είναι περιττά, όταν οι εικόνες είναι τόσο ... δυνατές και μιλάνε από μόνες τους.

Στις 25 φωτογραφίες που ακολουθούν, θα δείτε την κατάσταση με τα σκουπίδια στη πόλη της Ηγουμενίτσας επί Δημαρχείας κ. Λώλου, εχτές Κυριακή στις 6 το απόγευμα, όταν χιλιάδες επισκέπτες γυρνούσαν από τις παραλίες της Θεσπρωτίας.

Αξίζει να τονίσουμε τη μυρωδιά, που δεν μπορεί να συλλάβει ο φωτογραφικός φακός.

Τέλος να σημειώσουμε πως στη περιοχή του Λαδοχωρίου, περιοχή όπου κατοικεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Λώλης καθώς και η πλειοψηφία των προσωπικών ψηφοφόρων του, οι κάδοι ήταν πεντακάθαροι.





















 



Καλώς ήρθατε στη τουριστική Ηγουμενίτσα Καλώς ήρθατε στη τουριστική Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Βλεποντας τις παραπανω φωτογραφιες με γεματους τους καδους και εξω απο αυτους σκουπιδια ,φαινεται οτι οι κατοικοι της Ηγουμενιτσας και των προαστιων της δεν διακατεχονται απο οικονομικη κριση που μαστιζει τους Ελληνες της υπολοιπης Ελλαδας.Για να διαπιστωσει καποιος την οικονομικη εν γενει κατασταση των κατοικων μιας περιοχης η ενος κρατους ,ριξε μια ματια στα πεταμενα σκουπιδια και αμεσως θα συμπερανεις το βιοτικο επιπεδο του λαου της περιοχης.Αρα στην περιοχη υπαρχει πλουτος και πρεπει οι αρμοδιες κρατικες αρχες να ριξουν μια ματια να δουνε το φαινομενο της οικονομικης ευρωστιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.