Προσάραξη σκαφών στους Παξούς

Προσάραξη σκαφών στους Παξούς
 
 
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Παξών, για προσάραξη του Ι/Φ “ΚΙΡΚΗ”, στη θαλάσσια περιοχή του παλαιού λιμένα Γαϊου Παξών. 
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την προσάραξη του εν λόγω σκάφους, καθώς και ότι ήταν κενό επιβατών. Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΚΙΡΚΗ”. 
 
Επίσης, ενημερώθηκε η ίδια Λιμενική Αρχή βραδινές ώρες της Παρασκευής, για προσάραξη του Ι/Φ ''INDIGO'' σημαίας Μάλτας, στον κόλπο της ν.Αγίου Νικολάου Παξών, με οκτώ (08) αλλοδαπούς επιβαίνοντες οι οποίοι με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. αποβιβάστηκαν με πλωτό σκάφος στη νήσο Αγίου Νικολάου, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός. 
 
Ακόμη, η ίδια Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ότι στην παραλία “ΜΕΣΟΒΡΗΚΑ” Αντιπαξών, βρισκόταν προσαραγμένο το Ι/Φ ''ΤΡΟΠΙΚΑΝΑ'' με οκτώ (8) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, οι οποίοι παρελήφθησαν από το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΠΑΞΟΣ ΑΪΛΑΝΤ ΕΞΠΡΕΣΣ Ι” Ν.Η.34, στο οποίο επέβαιναν και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον παλαιό λιμένα “ΓΑΪΟΥ” Παξών, ενώ τα έξι (06) μέλη πληρώματος παρέμειναν επί του σκάφους. 
 
Τέλος, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παξών, για προσάραξη του Ι/Φ 'SAMAMA''σε κόλπο νοτιανατολικά της νήσου. Στο “SAMARA” επέβαιναν τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι δήλωσαν στο πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., που μετέβη άμεσα στο σημείο, ότι επιθυμούσαν να παραμείνουν επί του σκάφους, το οποίο διαπιστώθηκε πως δεν διέτρεχε κίνδυνο.
Προσάραξη σκαφών στους Παξούς Προσάραξη σκαφών στους Παξούς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.