ΦΙΛΙΑΤΕΣ:Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Ηπειρος-Κρένω μάνα μου»

ΦΙΛΙΑΤΕΣ:Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Ηπειρος-Κρένω μάνα μου»

 
 
«...Πού κοτάγαμαν να κρίνομε μω παιδί μου τότες! Τσιουλώναμαν όλοι άντας έκρεναν οι μεγάλοι. Ποιος μας χάλευε για ρώτημα εμάς! Ότι ήλεγαν αυτοί γένονταν. Για μωρ' καλή μου! Δε γλέπεις τι λεβέντης είναι; Όμοιασε του πάππου του αυτός, τον γλέπω 'γω. Τι καμμένον πάππου είχενε αυτός να 'ξερες! Τον θυμιέμαι εγώ σάματι να τον γλέπω τώρεγια. Τον ήγλεπαν οι αγάδες και κατουριώντανε! Γεντέκι εδώ κι απάνω, με μια μουστάκα, για! Άντας έκρενε αυτός τσιούλωναν όλοι...».
Αποσπάσιμα από το νέο βιβλίο του ακούραστου και πάντα πρωτοπόρου και δημιουργικού παπα-Γιώργη Τζώρτζη από τη Ραβενή Θεσπρωτίας
 
Ο παπαΓιώργης παρουσίασε χθες το απόγευμα το βιβλίο του » Ήπειρος – Κρένω μάνα μου» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Φιλιατών.
 
Την παρουσίαση των ομιλητών έκανε ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς ο οποίος συνεχάρη τον Πάτερ Γιώρη για το παραδοσιακό συγγράφημα του. 
 
Οι ομιλητές ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Πανηποειρωτικής Γιώργος Οικονόμου,ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηρομερίου κ. Μεθόδιος και ο γνωστλος Θεσοπρωτός ιστοριοδίφης Μιχάλης Πασιάκος.
ΦΙΛΙΑΤΕΣ:Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Ηπειρος-Κρένω μάνα μου»  ΦΙΛΙΑΤΕΣ:Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Ηπειρος-Κρένω μάνα μου» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.