Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αθλητισμού

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αθλητισμού


Σύσκεψη γα τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ηπείρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο της Περιφέρειας με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινό, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη, του Αντιπεριφερειάρχη (αρμόδιο για θέματα Νεολαίας και Άθλησης) κ. Π. Βασιλάκη, καθώς και της Επιτροπής Διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξ. Καχριμάνης και ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινός, υπογράμμισαν το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει και για την από κοινού αναζήτηση λύσεων για προβλήματα που εντοπίζονται στη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ι. Συναδινός, ανέφερε στις δηλώσεις του τα εξής:

"Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Περιφερειάρχη και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη για τα θέματα της αθλητικής ανάπτυξης στην Περιφέρεια Ηπείρου, για τις αθλητικές υποδομές και τη στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων. Πέρα από την περιοδεία που κάναμε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, για τις οποίες συζητήσαμε πιο αναλυτικά και με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, τώρα κάναμε μια γενικότερη συζήτηση για το πως η Περιφέρεια, η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι φορείς θα μπορέσουν να συνεργαστούν για να κάνουν τον απαραίτητο σχεδιασμό για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Βρήκαμε ανταπόκριση. Νομίζω πως μπορεί να προχωρήσει μια συνεργασία. Η Ήπειρος σαν Περιφέρεια έχει μεγάλες ανάγκες και πρέπει να καλυφθούν, μέσα από μια απαραίτητη συνεργασία όλων των φορέων".

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

"Κάναμε εκτενή συζήτηση για τις αθλητικές εθνικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων- με την παρουσία της Διοίκησής τους- και στη συνέχεια για τις εγκαταστάσεις όλης της Ηπείρου. Το μήνυμα είναι ένα: ο αθλητισμός χρειάζεται τη βοήθεια της Πολιτείας και των τοπικών αρχών. Με το Γ.Γ. κ. Συναδινό και τη Διοίκηση των αθλητικών εγκαταστάσεων συμφωνήσαμε ότι με τη συνεργασία λύνονται όλα. Αυτό λέει τα πάντα. Ευχαριστώ για το πνεύμα της συζήτησης, καθώς διευκρινίσαμε διάφορα θέματα".
 
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Περιφερειάρχης ανάφερε ότι το Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, η Περιφερειακή Αρχή, θα το προχωρήσει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. "Το έργο- εξήγησε- είναι τώρα ενταγμένο στη ΣΑΕΠ της Περιφέρειας Ηπείρου. Εμείς έχουμε 310.000 ευρώ για να τελειώσουμε το άλλο κλειστό (ΣΗΜ: Πρώην αίθουσα βαρέων αθλημάτων).
Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αθλητισμού Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Αθλητισμού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.