Να παραταθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητάει ο Σύλλογος Λογιστών Θεσπρωτίας

Να παραταθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητάει ο Σύλλογος Λογιστών Θεσπρωτίας
 
Σύλλογος Φοροτεχνικών-Λογιστών Ν.Θεσπρωτίας
ΠΡΟΣ: 1) Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Κο Τρύφωνα Αλεξιάδη. 2) Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κα Αικατερίνη Σαββαΐδου. 3) Υπουργό Οικονομικών Κο. Ευκλείδη Τσακαλώτο. 4) Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Κο Δημήτρη Μάρδα.

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών-Λογιστών Ν.Θεσπρωτίας συμπορευόμενος με τον Λογιστικό Σύλλογο Πρεβέζης και την πλειοψηφία των λογιστικών συλλόγων ανά την επικράτεια απαιτεί πλέον την παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Οι λόγοι είναι αυτονόητοι και έχουν ειπωθεί άπειρες φορές ώστε να χαθεί έστω και λίγος χρόνος για να ειπωθούν ξανά. Η υπομονή επαγγελματιών λογιστών και πολιτών έχει εξαντληθεί και για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει και χειρότερη.

Η παράταση πρέπει να δοθεί όχι για να πάρουμε ανάσα ή να χαλαρώσουμε (άλλωστε ο κλάδος μας έχει χρόνια να χαλαρώσει) αλλά για να εξομαλυνθεί λίγο το απόλυτο χάος το οποίο με καμία ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί.

Έμμισθοι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών θα είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά , μην απαιτείτε υπέρβαση ανθρωπίνων δυνατοτήτων από τους αμίσθους υπαλλήλους του.
Να παραταθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητάει ο Σύλλογος Λογιστών Θεσπρωτίας Να παραταθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητάει ο Σύλλογος Λογιστών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.