Εξιχνιάστηκαν επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπών από σπίτια και αυτοκίνητα

Εξιχνιάστηκαν επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπών από σπίτια και αυτοκίνητα


Σε συνέχεια του από 14-08-2015 Δελτίου Τύπου μας που αφορά την εξιχνίαση εννέα (9) περιπτώσεων κλοπών σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων και τη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού δράστη, μέλους ομάδας διαρρηκτών, ανακοινώνεται ότι από το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας, το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ιωαννίνων, εξιχνιάστηκαν επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπών σε χωριά των Ιωαννίνων.

Δράστης των κλοπών είναι ο 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την 12-08-2015 στη Βροντισμένη Ιωαννίνων και είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Συγκεκριμένα, από την περαιτέρω έρευνα και την αξιοποίηση ευρημάτων, εξακριβώθηκε ότι ο 25χρονος Αλβανός εμπλέκεται σε ακόμη επτά κλοπές από σπίτια και αυτοκίνητα, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 11/07 έως 04/08, στα χωριά Λιγοψά, Πρωτόπαππα και Πετσάλι Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαιρέθηκαν προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και συνολικά το χρηματικό ποσό των (660) ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Εξιχνιάστηκαν επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπών από σπίτια και αυτοκίνητα Εξιχνιάστηκαν επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπών από σπίτια και αυτοκίνητα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.