Σοβαρές καταγγελίες για ατασθαλίες στο ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σοβαρές καταγγελίες για ατασθαλίες στο ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας


ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Θεωρώ ότι δεν έχει σημασία αν μια καταγγελία είναι ανώνυμη ή επώνυμη όταν βασίζεται σε έγγραφα .
 
Πρόσφατα , στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίσατε ΟΜΟΦΩΝΑ απευθείας αναθέσεις από το ΠΑΚΠΠΟ , για προμήθεια ειδών παντοπωλείου , κρεοπωλείου κλπ. 
 
Είμαι σίγουρος ότι κανένας από εσάς δεν διάβασε ή δεν ασχολήθηκε με τις τιμές των προϊόντων που είναι για προμήθεια . 
 
Οι αναθέσεις με τις τιμές , έχουν αναρτηθεί και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ από όπου σας τις μεταφέρω. 
 
Ασχοληθείτε λίγο και κρίνετε κατά πόσο είναι άξιες έρευνας ή καταγγελίας στη Δικαιοσύνη.

Σας επισυνάπτω λοιπόν αυτές τις αναρτήσεις με κωδικούς "παντοπωλείο", "Κρεοπωλείο", "Ιχθυοπωλείο 1" και "Ιχθυοπωλείο 2" και πείτε μου αν θα πηγαίνατε να αγοράσετε για το σπίτι σας σε αυτές τις τιμές . 
 
Βέβαια οι τιμές αναφέρονται με την ένδειξη "συμβατικές" , εσείς λοιπόν μπορείτε να ελέγξετε τα τιμολόγια , πόσο χρεώνονται τα διάφορα είδη . 
 
Από τα προϊόντα που οι τιμές τους μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση είναι 1250 λίτρα ελαιόλαδο προς 4,4 + ΦΠΑ το λίτρο , όταν σήμερα αν πάτε στο ίδιο σούπερ μάρκετ το ακριβότερο που θα βρείτε να αγοράσετε είναι προς 4,4 το λίτρο μαζί με το ΦΠΑ.(φυσικά εσείς αγοράζετε 1-5 λίτρα με αυτή την τιμή , αν ζητούσατε να αγοράσετε ένα τόνο καταλαβαίνετε τι τιμή θα παίρνατε ). 
 
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα υλικά , ντομάτες ,αγγουράκια , ζάχαρη κλπ. 
 
Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα η συνολική προμήθεια ανέρχεται στο ποσό των 75000 ευρώ περίπου . 
 
Αν τελικά τα αγαθά αυτά τιμολογηθούν με τις τιμές που αναγράφονται υπάρχει ένα υπερκέρδος για τον καταστηματάρχη 15-20000 ευρώ .

Ανάλογα συμβαίνει και με την προμήθεια κρεατικών και ειδών αλιείας . 
 
Κοτόπουλο με 5,7 το κιλό + ΦΠΑ το αγοράζουμε έτοιμο - ψημένο , σαρδέλες πάνω από 6 ευρώ το κιλό με ΦΠΑ δεν πωλούνται σε κανένα ιχθυοπωλείο ή χοιρινό ψαχνό με 7 ευρώ + ΦΠΑ .

Ποιός λοιπόν αποφάσισε να κλείσει τέτοιες συμφωνίες με τους συμπολίτες μας ; 
 
Βέβαια το συμφωνητικό έχει την υπογραφή του Προέδρου αλλά πιστεύω ότι κάποιο άλλο κύκλωμα υπάρχει μέσα στο ΠΑΚΠΠΟ που διαχειρίζεται , προγραμματίζει και αποφασίζει για τέτοιου είδους συμφωνίες . 
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι επόμενες δύο αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που σας επισυνάπτω με κωδικό "Απόφαση ΔΣ 2014" και "Απόφαση ΔΣ 2015" . 
 
Πρόκειται για ανάθεση έργου - καθαριότητας χώρων του ΠΑΚΠΠΟ από τον σημερινό αλλά και τον προηγούμενο Πρόεδρο στον ίδιο εργολάβο . 
 
Τι υπηρεσίες προσφέρει όμως ο εν λόγω εργολάβος στο ΠΑΚΠΠΟ ; 
 
Ποιοί είναι οι υπάλληλοι που εκτελούν την "καθαριότητα"; 
 
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοί είναι οι κανονικοί υπάλληλοι του ΠΑΚΠΠΟ και αν έχουν το δικαίωμα ιδιώτες να χειρίζονται προσωπικά στοιχεία Δημοσίων υπαλλήλων , τιμολόγια προμηθειών κλπ. ; 
 
Για όσους ίσως δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται , αν δεν κάνω λάθος , επειδή άνθρωποι είμαστε , το ΠΑΚΠΠΟ έχει μια συμφωνία με εργολάβο καθαριότητας και αυτός του προμηθεύει δύο διοικητικούς υπαλλήλους που έχουν την εύνοια κάποιων ,παίρνοντας τη θέση από την αδελφή μου που ίσως έχει τα προσόντα να βρίσκεται σε αυτή την θέση . 
 
Συγνώμη αν σας μπέρδεψα αλλά το σίγουρο είναι ότι κάποιοι δολοπλόκοι δεν μπερδεύονται να υλοποιούν αυτές τις καταστάσεις . 
 
Αποκορύφωμα της πραξικοπηματικής κατάστασης που επικρατεί στο ΠΑΚΠΠΟ είναι η μη υλοποίηση προκήρυξης για τη θέση Προϊσταμένου της Δ/νσης από τον προηγούμενο Πρόεδρο , έως σήμερα με την ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που σας επισυνάπτω με κωδικό "Προϊστάμενος" .

Δεν γνωρίζω αν όλα αυτά είναι μεμπτά , αλλά θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω και εσείς να αποφασίσετε .

Σας ευχαριστώ
Σοβαρές καταγγελίες για ατασθαλίες στο ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας Σοβαρές καταγγελίες για ατασθαλίες στο ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.