ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΕΣΤΑΝΗΣ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΕΣΤΑΝΗΣ
 
 

Κόντρα στους καιρούς, σε πείσμα όλων εκείνων που επιδιώκουν να σβήσουν το χαμόγελο του μνημιόπληκτου Έλληνα.
Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλαν προχθές οι σύγχρονοι «προσκυνητές» από την εγκαταλελειμμένη, δυστυχώς από την Πολιτεία και τους Τοπικούς – Περιφερειακούς Φορείς, Κρυόβρυση.
Μηνύματα πίκρας αλλά και οργής, ενάντια σ’ αυτούς τους επίορκους αιρετούς που αρνούνται ή δεν διαθέτουν το πολιτικό ανάστημα ανάληψης ευθυνών τους, από την μαρτυρική Πέστανη.
Αυτήν την πίκρα και αυτή την οργή, «προσκυνητές» από όλη την Ήπειρο, έσπευσαν να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να γλεντήσουν, χέρι – χέρι με τους Πεστανιώτες, σε ένδειξη κατανόησης και αλληλεγγύης, κάτω από τα ερειπωμένα κτίρια, θύματα του εγκέλαδου και της ανύπαρκτης βούλησης της Πολιτείας και των Οργάνων της.

Κυρίως Περιφερειακών και Τοπικών.
Οι νέοι της Κρυόβρυσης, έκαναν για μια ακόμη χρονιά την κατάθεση της ψυχής τους.
Έδωσαν το παρών, για μια ακόμη χρονιά, για να διατυμπανίσουν στη μαμά Πατρίδα τους, την ανυποχώρητη απόφασή τους να επιστρέψουν το συντομότερο στο χωριό των προγόνων τους και να ορθώσουν και πάλι τα σπίτια όπου γεννήθηκαν πολλοί απ’ αυτούς, τα αδέρφια και οι γονείς τους.
Ίσως σήμερα, τούτος ο τόπος να στερείται από Άρχοντες που τιμούν τον θεσμό και τους εαυτούς τους.
Όμως, βέβαια είναι, πως αύριο, η ίδια η Κοινωνία, θα αναδείξει εκείνους τους άξιους και ικανούς, ώστε, κάποιο επόμενο αντάμωμα, να γίνει στην Πέστανη του σύγχρονου πολιτισμού και της Κρυόβρυσης που θα έχει αποκτήσει τα πανανθρώπινα δικαιώματα, που κάποιοι σήμερα τους τα στερούν.
Καλή αντάμωση.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΕΣΤΑΝΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΕΣΤΑΝΗΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.