Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισε φυτεία με 264 δενδρύλλια κάνναβης

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισε φυτεία με 264 δενδρύλλια κάνναβης
 
 
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σε δασική περιοχή στο Θέμελο Πρέβεζας, φυτεία αποτελούμενη από διακόσια εξήντα τέσσερα (264) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε σε πυκνή δασώδη περιοχή στο Θέμελο Πρέβεζας, στο πλαίσιο επιχείρησης εξερεύνησης, φυτεία, αποτελούμενη από (264) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,10) έως (0,70) μέτρα, τα οποία προχθές (19-09-2015) το απόγευμα εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 
Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισε φυτεία με 264 δενδρύλλια κάνναβης Η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισε φυτεία με 264 δενδρύλλια κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.