Ο Δήμος Ηγουμενίτσας τηρεί μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε πολίτη

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας τηρεί μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε πολίτη


ΠΡΟΣ:
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας villioue@apdhp-dm.gov.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης info@gedd.gr
- Συνήγορο του Πολίτη Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 104 32 Αθήνα (+30) 213 1306 600
- Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος info@kedke.gr
- Ράδιο Ηγουμενίτσα

ΘΕΜΑ: «το υπ' αριθμ. 19564/18/08/15 έγγραφο του Δήμου Ηγουμενίτσας»

Στις 26/08/2015 και ώρα 14:15 έλαβα μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας σχετικά με την τύχη της αίτησης μου την υπ' αριθμόν 9997/13-05-2015.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζω ότι ουδέποτε έλαβε χώρα προφορική ενημέρωση μου από οποιοδήποτε υπάλληλο του Δήμου για την τύχη αυτής της αίτησης, μέχρι την ημερομηνία της ως άνω ηλεκτρονικής γνωστοποίησης.

Με βάση δε τα όσα ισχυρίζεται πολύ όψιμα ο Δήμος επικαλούμενος τα θέματα των αριθμών αδειών άσκησης υπαιθρίου εμπορίου, οφείλω να σας γνωρίσω ότι ουδείς μου γνωστοποίησε έγκαιρα την υφιστάμενη νομοθεσία, και πολύ περισσότερο ουδείς μου γνωστοποίησε την δήθεν ανυπαρξία της συγκεκριμένης θέσης την οποία ζήτησα, πέρα του γεγονότος ότι η γνωστοποίηση αυτή κατέστη άνευ αντικειμένου μετά την εκπνοή της θερινής τουριστικής περιόδου.

Με αυτά τα δεδομένα επαναφέρω τα παράπονα μου για την άδικη ταλαιπωρία που υπέστη από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα του Δήμου Ηγουμενίτσας διότι θεωρώ, ότι θα είχα την δυνατότητα να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου όπως και να ζητήσω την παροχή αδείας για οποιαδήποτε εγκεκριμένη θέση θα μπορούσε να προσφέρει ο Δήμος κατά την προμνησθείσα χρονική περίοδο του θέρος 2015.

Ως εκ τούτου θεωρώ ότι η πρόσφατη απάντηση του Δήμου είναι προσχηματική και μόνο, εφόσον για το συγκεκριμένο θέμα ούτε είναι και ούτε ήταν δυνατόν να υποβληθούν τόσες αιτήσεις οι οποίες να δικαιολογούν φόρτο εργασιών.

Σε συνέχεια της δήλωσης μου, ότι ο Δήμος Ηγουμενίτσας τηρεί μεροληπτική συμπεριφορά στο πρόσωπο μου, εξακολουθώ να το υποστηρίζω διότι:

1. «Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας», στείλατε έγγραφο στον Δήμο Ηγουμενίτσας με κοινοποίηση σε μένα, μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων σχετικά με τα παράπονα μου, το οποίο φέρει ημερομηνία από την υπηρεσία σας 19 Αυγούστου 2015 και αριθμό πρωτ. 2166/48546, πως λοιπόν ο Δήμος Ηγουμενίτσας πριν λάβει το έγγραφο σας προς ενημέρωση του, απαντάει με ημερομηνία προγενέστερη και συγκεκριμένα στης 18-08-2015
Και γιατί εφόσον φέρει αυτήν την ημερομηνία την στέλνουν την απάντηση στης 26-08-2015;


2. Στην πρώτη παράγραφο της απάντησης τους επικαλούνται ότι δεν μου απαντήσανε γραπτώς λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων στο τμήμα τους και της διεκπεραίωσης αυτών. Παρακαλώ λοιπόν τον Δήμο Ηγουμενίτσας να προσκομίσει από την ημερομηνία της αίτησης μου στης 13-05-2015 μέχρι την ημερομηνία που μου απαντήσανε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 18-08-2015, τον αριθμό των αιτήσεων που έχει δεχθεί ο Δήμος Ηγουμενίτσας στο συγκεκριμένο τμήμα και πόσες από αυτές έχουν διεκπεραιωθεί και σε ποιες ημερομηνίες.

Μετά τιμής
Βαφειάδης Αναστάσιος
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας τηρεί μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε πολίτη Ο Δήμος Ηγουμενίτσας τηρεί μεροληπτική συμπεριφορά απέναντι σε πολίτη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.