Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για κλοπή από γαλακτοβιομηχανία

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για κλοπή από γαλακτοβιομηχανία


Συνελήφθησαν, προχθές (30-09-2015) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτα και στο Κομπότι Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο δράστες βραδινές ώρες της 29/30-09-2015 διέρρηξαν αντιπροσωπεία γαλακτοβιομηχανίας που βρίσκεται στην περιοχή της Άρτας και αφαίρεσαν ένα ανυψωτικό μηχάνημα (τύπου clark), έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο πληκτρολόγια, μία κούτα με τσιγάρα και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν κρυμμένα σε κατάφυτη περιοχή κοντά στο σημείο της κλοπής, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για κλοπή από γαλακτοβιομηχανία Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για κλοπή από γαλακτοβιομηχανία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.