Η Αστυνομική καταδίωξη ύποπτου οχήματος έφερε στο φώς κλοπή 34 αλυσοπρίονων

Η Αστυνομική καταδίωξη ύποπτου οχήματος έφερε στο φώς κλοπή 34 αλυσοπρίονων


Χθες (24-11-2015) τα ξημερώματα, στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας, ένα ύποπτο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο να κινείται με κατεύθυνση προς Γέφυρα Καλογήρων.

Ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζοί, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· εξοπλισμός πρόσφορος για διάπραξη κλοπών και διαρρηκτικά εργαλεία

· (34) αλυσοπρίονα και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν νωρίτερα κλέψει από επιχείρηση στην Πρέβεζα.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί νυκτερινές ώρες της 23/24-11-2015 από την περιοχή της Καμπής Άρτας.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Η Αστυνομική καταδίωξη ύποπτου οχήματος έφερε στο φώς κλοπή 34 αλυσοπρίονων Η Αστυνομική καταδίωξη ύποπτου οχήματος έφερε στο φώς κλοπή 34 αλυσοπρίονων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.