Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (03-11-2015), έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος στον 49χρονο και σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του στην Ανατολή Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
εννέα ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3250,8) γραμμαρίων
μία ηλεκτρονικά ζυγαριά ακριβείας
ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης και την αξιολόγηση των στοιχείων της έρευνας, προέκυψε ότι ο 49χρονος, λίγο πριν από την αστυνομική επιχείρηση, είχε προμηθεύσει τον 25χρονο συλληφθέντα, με ποσότητα κάνναβης, βάρους (39,4) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.