Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου

Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/01/toksotaaaaaaaaaaa.jpg
 
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., και την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. το Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων στο πλαίσιο του Έργου «Bridges of History and Tradition».

Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας στο Κέντρο του Έργου ΒRIDGETRAD στο Γεφύρι της Άρτας (δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο) με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου ενώ στη συνέχεια η Έκθεση θα μεταφερθεί σε Ηγουμενίτσα, Φιλιάτες, Παραμυθιά και Κόνιτσα .

Επίσης την πρώτη μέρα στην Αίθουσα του Κέντρου BRIDGETRAD στην Άρτα (δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο) διοργανώνονται Έκθεση Βιβλίου, Προβολή Βίντεο-λευκωμάτων όπως και παρουσίαση των Πέτρινων Γεφυριών της Ηπείρου και ο Μύθος του Γεφυριού της Άρτας με ομιλητή τον κ. Πασιάκο Μιχάλη, Πρόεδρο Κέντρου Ιστορικών Μελετών Θεσπρωτίας.

Τη δεύτερη μέρα διοργανώνονται δραστηριότητες Εναλλακτικού Τουρισμού (RAFTING) από το Γεφύρι της Πλάκας έως τη Γέφυρα Τζαρή στην Σκούπα Άρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26510 23960 – 77656 , 26650 27381 και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου tedkioan@otenet.gr και tedknthe@otenet.gr

Η Δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία.

Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες