Ανάστατοι οι πιστοί στην Θεσπρωτία

Ανάστατοι οι πιστοί στην Θεσπρωτία


Αναστάτωση επικρατεί στους κύκλους των πιστών της περιφέρειας της Θεσπρωτίας, ότι έχουν ξανά ξεκινήσει, εσωτερικά "μαγειρέματα" της ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδος, από τους Αγίους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες, να επιβάλουν σαν νέο Μητροπολίτη Θεσπρωτίας τον κ. κ. Θεόκλητο Κουμαριανό για την Μητρόπολη Παραμυθίας. 

Οι πιστοί καταρχήν είναι ανάστατοι γιατί ο σεβάσμιος κ.κ. Τίτος, Μητροπολίτης της επαρχίας μας, βρίσκεται εν ζωή και τηρεί τα καθήκοντα του και κατά δεύτερον δεν μπορούν να διανοηθούν, ότι ο επόμενος ποιμένας μας θα είναι κάποιος, ο οποίος απέτυχε ύστερα και από απόφαση της ίδιας της Ιεραρχίας να τελέσει τα καθήκοντα του στην Καρδίτσα. 

Η περιοχή της Θεσπρωτίας όταν χρειαστεί ποιμένα, ο δρόμος θα πρέπει είναι ανοικτός για νέο άνθρωπο, με όραμα και διάθεση ουσιαστικής ποιμαντικής προσφοράς και όχι κάποιον Μητροπολίτη που θα βρίσκεται και σε προχωρημένη ηλικία. 

 Έτσι έγινε πρόσφατα και στις άλλες Μητροπόλεις, έτσι θέλουμε και οι Θεσπρωτοί.
Ανάστατοι οι πιστοί στην Θεσπρωτία Ανάστατοι οι πιστοί στην Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. DEN KATALABENO POS IPATRIOTES MOU STIN THESPROTIA DEN BLEPOUN ENAN LAMRO PIMENARHI YIA TIN MITROPOLI PARAMITHIAS TON EHOUN KONDA TOUS TON SEBONDE TON AYAPOUN KE INE FTASMENOS PNEBMATIKOS KE AFTON DEN INE APO TON IYOUMENO TIS MONIS YIROMERIOU I YEROXEKOUTIASMENI MITROPOLITES POU DEN ANDAPOKRINONTE STA KATHIKONDA TOUS PRIPI APO NOMO DIOTI MIN XEHNATE INE DIMOSIEI IPALILI NA SINTAXIODOTOUNDE APO KAPIA ILIKIA OLI MAZI STIN THESPROTIA NA BALOME DESPOTI TON AYIO METHODIO YIROMERIOU INE IPOHREOSISAS YENITO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.