Συνελήφθησαν οκτώ Ρουμάνοι, για εξώθηση σε επαιτεία και παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους

Συνελήφθησαν οκτώ Ρουμάνοι, για εξώθηση σε επαιτεία και παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους

http://www.drasisnews.gr/wp-content/uploads/2014/08/pic-0-norm.jpg
 
Συνελήφθησαν, προχθές (20-11-2015) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οκτώ υπήκοοι Ρουμανίας και συγκεκριμένα τέσσερις γυναίκες (42, 41, 19 και 21 ετών) και τέσσερις άνδρες (ηλικίας 29, 27, 22 και 23 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της έκθεσης, επαιτείας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί, σε διαφορετικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων, προωθούσαν σε επαιτεία τα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία ζητούσαν χρήματα από διερχόμενους περαστικούς, εκθέτοντας αυτά σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν οκτώ Ρουμάνοι, για εξώθηση σε επαιτεία και παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους Συνελήφθησαν οκτώ Ρουμάνοι, για εξώθηση σε επαιτεία και παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.