Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσπρωτίας Αλκιβιάδης Λάμπρου για την κατάργηση του Α.Τ. Πέρδικας

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσπρωτίας Αλκιβιάδης Λάμπρου για την κατάργηση του Α.Τ. Πέρδικας


Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσπρωτίας Αλκιβιάδης Λάμπρου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το Α.Τ. Πέρδικας.

Παρουσιάστηκε το Σάββατο 21/11/2015 στα Ιωάννινα το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. στην Ήπειρο. Μεταξύ των άλλων αλλαγών προβλέπει την κατάργηση του Α.Τ. Πέρδικας. Η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ασφάλεια των κατοίκων και την αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή της Πέρδικας. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε ένας υδροκεφαλισμός των υπηρεσιών με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν οι συνθήκες διαβίωσης στην Ύπαιθρο. Μπορεί σε κάποιους τομείς να είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση διότι αλλάζουν οι εποχές και μπορούμε να βγάλουμε ένα πιστοποιητικό από τον Η/Υ μας, αλλά αστυνόμευση από απόσταση δεν μπορεί να υπάρχει. Η ύπαρξη ακόμα και ενός Α.Τ. που υπολειτουργούσε, δημιουργούσε αίσθηση ασφαλείας, και επακόλουθο του ήταν η ανάπτυξη και η ευημερία της περιοχής.

Ειδικότερα στην περιοχή της Πέρδικας η λειτουργία του σταθμού είναι απαραίτητη διότι η τουριστική κίνηση το καλοκαίρι είναι μεγάλη και στη διάρκεια του χειμώνα η περιοχή είναι σχετικά απομονωμένη, δημιουργώντας την αίσθηση ανασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.

Το ήδη υπάρχον δυσχερές οικονομικό κλίμα πρόκειται να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο για την επαρχία με τα δυσβάστακτα μέτρα για τους αγρότες αλλά και τους συνταξιούχους. Αν σε αυτό το κλίμα οικονομικής ανασφάλειας προστεθεί και η ανασφάλεια για τις ζωές και τις περιούσιες το αποτέλεσμα θα είναι επώδυνο. Καλούμε την Κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση αυτή , εκτός και αν αυτό είναι για αυτή το ζητούμενο. Να τσακίσει δηλαδή όσους οικογενειάρχες απέμειναν, να διαλύσει την παράγωγη, να ερημώσει την ύπαιθρο και στο τέλος να επιβάλει τα θέλω της σε φοβισμένους και εξαθλιωμένους πολίτες.

Φτάνει ως εδώ!!!

Στηρίξτε την Ύπαιθρο, του Αγρότες, τους οικογενειάρχες, τους συνταξιούχους. Σε αυτούς οφείλετε το επίπεδο ζωής που απολαμβάνουμε σήμερα.

Ενισχύστε και μην καταργείτε το Α.Τ. Πέρδικας.

Ενισχύστε και μην Καταργείτε την Ύπαιθρο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσπρωτίας Αλκιβιάδης Λάμπρου για την κατάργηση του Α.Τ. Πέρδικας Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσπρωτίας Αλκιβιάδης Λάμπρου για την κατάργηση του Α.Τ. Πέρδικας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες