«Η Κυρία Προέδρου» σήμερα στην Παραμυθιά

«Η Κυρία Προέδρου» σήμερα στην Παραμυθιά

 
 
Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών (ΘΕΟΦΙΛ) παρουσιάζει την κωμωδία με τίτλο «Η Κυρία Προέδρου»

Η ΘΕΟΦΙΛ μετρά μόλις 5 χρόνια ζωής αλλά έχει πραγματικά καταφέρει , πάρα τις δυσκολίες που πάντα υπάρχουν σε τέτοιες προσπάθειες, να παρουσιάσει περισσότερες από δέκα μικρές και μεγάλες παραγωγές , να συμμετάσχει σε πανελλήνια φεστιβάλ και να έχει προβάλει τη δουλειά της , το σύλλογο και την πόλη των Φιλιατών , στην Πάτρα , τα Γιάννενα , το Μεσολόγγι , την Ηγουμενίτσα , την Παραμυθιά και άλλα μικρότερα μέρη της Θεσπρωτίας . Για το 2015 η ΘΕΟΦΙΛ, παρουσιάζει την κωμωδία με τίτλο «Η Κυρία Προέδρου»:

Μια κοινωνικοπολιτική κωμωδία παρεξηγήσεων , βασισμένη στο ομώνυμο έργο των Μωρίς Εννεκέμ & Πιέρ Βέμπερ, στην οποία αναδεικνύονται η κακοδιοίκηση, η ρουσφετοκρατία και η αναξιοκρατία αλλά και οι ανθρώπινες αδυναμίες που τις γεννούν και τις συντηρούν αιώνες τώρα.

Η κυρία Προέδρου μετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στους Φιλιάτες , ανέβηκε πριν λίγες μέρες στην Ηγουμενίτσα.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου , με χορηγό επικοινωνίας το Paramythia-online.gr, θα παρουσιαστεί και στην Παραμυθιά στην αίθουσα Καρκαμίσι στις 8:00 το βραδύ.
«Η Κυρία Προέδρου» σήμερα στην Παραμυθιά «Η Κυρία Προέδρου» σήμερα στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.