To Σούλι Παραμυθιάς, ευχαριστεί τον πρώην προπονητή Κώστα Παππά

To Σούλι Παραμυθιάς, ευχαριστεί τον πρώην προπονητή Κώστα Παππά

 
 
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς μετά την οικειοθελή αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του προπονητή, φίλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Παππά, αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια και ειλικρινά για το ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά του και να επαινέσει την άψογη συνεργασία με την ιδιότητά του ως προπονητή για 2,5 χρόνια και ιδιαίτερα δε για την καθοριστική συμβολή του στην περσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Δυστυχώς μία μακρά και δοκιμασμένη αμοιβαία συνεργασία λύθηκε πολιτισμένα παρά την προσπάθεια του Δ.Σ. να μεταπειστεί και να συνεχίσει το έργο του και την πολύπλευρη συμβολή του στην ομάδα ο πάντα φίλος και συνεργάτης Κώστας Παππάς.

Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του συνεχίζεται αμείωτη και επειδή θεωρούμε ότι με την ομάδα και τον σύλλογό μας τον συνδέει άρρηκτος, διαχρονικός και συναισθηματικός δεσμός πιστεύουμε ότι θα σταθεί όπως πάντα δίπλα και κοντά στην ομάδα της καρδιάς μας, η δε γνώμη του και οι πρωτοβουλίες του θα είναι πάντοτε χρήσιμες και αποδεκτέ

Έχουμε συνηθίσει να διατηρούμε την ομοψυχία μας και την ψυχραιμία μας υπερβαίνοντας τις δυσκολίες και διορθώνοντας τα λάθη και τις αδυναμίες μας και να συνεργαζόμαστε και στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως Δ.Σ. με την βοήθεια των φίλων μας και του φίλαθλου κόσμου.

Το συμφέρον και η αγωνιστική πορεία του συλλόγου μας είναι αδιαπραγμάτευτη και σταθερή αξία και μας υποχρεώνει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Τέλος όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, έτσι και στον δύσκολο και ιδιαίτερα ψυχοφθόρο χώρο του ποδοσφαίρου απαιτείται αντοχή και δύναμη και επιβεβαιώνεται δε η ρήση και στην περίπτωσή μας ότι μπορεί «οι κυβερνήσεις να πέφτουνε αλλά η αγάπη μένει».
To Σούλι Παραμυθιάς, ευχαριστεί τον πρώην προπονητή Κώστα Παππά To Σούλι Παραμυθιάς, ευχαριστεί τον πρώην προπονητή Κώστα Παππά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.