Φυλάκιση δέκα ετών στην 46χρονη η οποία πριν από έντεκα μήνες, είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της Η άγρια κακοποίηση την οδήγησε στη δολοφονία του συζύγου της

Φυλάκιση δέκα ετών στην 46χρονη η οποία πριν από έντεκα μήνες, είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της
Η άγρια κακοποίηση την οδήγησε στη δολοφονία του συζύγου της

 
 
Ποινή φυλάκισης δέκα ετών επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Άρτας, στην 46χρονη από τα Γιάννινα, η οποία πριν από έντεκα μήνες, είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στο Αρχιμανδρειό.

Πρόκειται για την χαμηλότερη ποινή που έχει επιβληθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, με δύο μάλιστα από επτά δικαστές κι ενόρκους να προτείνουν την αθώωσή της.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου εκτυλίχθηκε το πολυετές δράμα που βίωνε η 46χρονη γυναίκα.

Ήταν μόνιμα το θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγό της! «Έκανα μαύρη ζωή... Συνεχώς ήταν μεθυσμένος και με έδερνε αλύπητα», είπε στο δικαστήριο όπου κατέθεσε λεπτομέρειες από την σκληρή συζυγική ζωή, συχνά ανάμεσα σε κλάματα κι αναφιλητά.

Τα καθημερινά βασανιστήρια από τον σύζυγό της, είχαν κάνει πολλές φορές τα παιδιά τους να την παροτρύνουν να τον εγκαταλείψει..

Δεν το έκανε όμως.

Την ημέρα της δολοφονίας ο σύζυγός της ήταν και πάλι σε κατάσταση μέθης. Άρχισε να την χτυπάει αλύπητα. Κι εκείνη δεν άντεξε. Στη διάρκεια του καβγά και της κακοποίησής της, πήρε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε.

Το χτύπημα αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Η δολοφονία είχε γίνει στις 16 Ιανουαρίου του 2015 και η σύλληψη της 46χρονης από την αστυνομία ακολούθησε λίγες ώρες μετά.

Συνήγορος υπεράσπισης της στο δικαστήριο ήταν ο γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος επικέντρωσε στην άψογη συμπεριφορά που είχε επιδείξει η κατηγορούμενη επί σειρά ετών, απέναντι στην οικογένειά της και την οικογένεια του συζύγου της.

Παρά το καθημερινό μαρτύριο έμενε δίπλα στα παιδιά της προσπαθώντας να σώσει και τον γάμο της.

Το δικαστήριο εκτίμησε ότι η κατηγορούμενη προκλήθηκε από το θύμα κι έφτασε στο έγκλημα.

Αναγνωρίζοντας και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, επέβαλλε την ποινή των δέκα ετών!
Φυλάκιση δέκα ετών στην 46χρονη η οποία πριν από έντεκα μήνες, είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της Η άγρια κακοποίηση την οδήγησε στη δολοφονία του συζύγου της Φυλάκιση δέκα ετών στην 46χρονη η οποία πριν από έντεκα μήνες, είχε δολοφονήσει τον σύζυγό της Η άγρια κακοποίηση την οδήγησε στη δολοφονία του συζύγου της Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.