Ξεκινάει σήμερα η έκθεση φωτογραφίας "ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΣΤΡΟΦΩΤΑ" στην Αθήνα, από την Ομοσπονδία Μουργκάνας

Ξεκινάει σήμερα η έκθεση φωτογραφίας "ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΣΤΡΟΦΩΤΑ" στην Αθήνα, από την Ομοσπονδία Μουργκάνας



Η Ομοσπονδία Μουργκάνας (Γερανίου 44, Αθήνα) σας προσκαλεί σην έκθεση «Μνημεία Αστρόφωτα» του Γιώργου Μαλαμίδη και του Κων/νου Τσέκα, που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε από την Τετάρτη 9/12/2015 έως και την Κυριακή 13/12/15.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες αρχαίων, βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων της Θεσπρωτίας με φόντο αστερισμούς, πλανήτες και άλλα εντυπωσιακά ουράνια φαινόμενα, που συνέλαβαν με τον φακό τους οι δύο φωτογράφοι κατά το οδοιπορικό τους στους αρχαιολογικούς χώρους το φθινόπωρο ~ χειμώνα του 2014. Το υλικό της έκθεσης περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες : «Οχυρωμένοι οικισμοί και κάστρα» και «Εκκλησίες και Μονές».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στις 7.30 μ.μ. και θα ακολουθήσει ξενάγηση στην έκθεση και συζήτηση με τον κ. Γιώργο Μαλαμίδη.

Σας περιμένουμε!

Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη (εγκαίνια): 7.30 μ.μ. – 9.30 μ.μ.
Πέμτη – Παρασκευή: 4.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.
Σάββατο & Κυριακή: 11.00 π.μ. – 8.00 μ.μ.
Ξεκινάει σήμερα η έκθεση φωτογραφίας "ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΣΤΡΟΦΩΤΑ" στην Αθήνα, από την Ομοσπονδία Μουργκάνας Ξεκινάει σήμερα η έκθεση φωτογραφίας "ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΣΤΡΟΦΩΤΑ" στην Αθήνα, από την Ομοσπονδία Μουργκάνας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.