Η πρώτη φορά αριστερή Κυβέρνηση, διαλύει και τον χώρο της Υγείας

Η πρώτη φορά αριστερή Κυβέρνηση, διαλύει και τον χώρο της Υγείας


Η πρώτη φορά αριστερή Κυβέρνηση, αφού διέλυσε ότι, προοδευτικό υπήρχε στην Παιδεία, τώρα θέλει να διαλύσει και τον χώρο της Υγείας.
 
Αποφάσισε να καθαιρέσει τους Διοικητές των Νοσοκομείων και χωρίς να ολοκληρώσουν το πολύπλευρο έργο τους, ζήτησε τις παραιτήσεις τους.
 
Οι ζυμώσεις έγιναν στην Α΄Υ.Π.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ ,από πρόσωπα που ανήκαν πρωτίστως στον χώρο του ΠΑΣΟΚ .
 
Αυτοί έδωσαν το στίγμα της αντικατάστασης, από αυτούς περιμένουμε και τις προτάσεις για τον δήθεν διαγωνισμό που θέλουν να διενεργήσουν.
 
Κάθε συγκροτημένο και δημοκρατικό κράτος πρέπει να έχει μία συνέχεια της λειτουργικότητάς του, ώστε να υπάρχει σε κάθε Δημόσια Υπηρεσία η αρμονική διεκπεραίωση των υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων που αναλαμβάνει ο εκάστοτε Διοικητής .
 
Η συνεχής εναλλαγή των Διοικητών έχει σαν αποτέλεσμα την διατάραξη των λεπτών ισορροπιών στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. 
 
Και βέβαια υπήρξαν κάποιοι πετυχημένοι Διοικητές που το έργο τους έχει καταγραφεί σε κάθε Δημόσιο Νοσοκομείο, αλλά οι συντεχνίες δεν αφήνουν, αυτόν που κάνει την διαφορά, αυτόν που εργάζεται μέρα νύχτα προκειμένου να ανταποκριθεί στα δύσκολα καθήκοντα που του ανετέθησαν ώστε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του για την ομαλή λειτουργία του Δημόσιου Νοσοκομείου. 
 
Έτσι περιμένουμε σε λίγες ημέρες τα ονόματα των τοποθετήσεων των Διοικητών και τότε θα κρίνουμε όλοι μας , ένα ακόμα φιάσκο που θέλουν να μας παρουσιάσουν.
 
Φώτης Τ. Παπαγεωργιου
Η πρώτη φορά αριστερή Κυβέρνηση, διαλύει και τον χώρο της Υγείας Η πρώτη φορά αριστερή Κυβέρνηση, διαλύει και τον χώρο της Υγείας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.