Μήνυμα του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Μήνυμα του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Αγαπητές Συνδημότισσες και Συνδημότες

Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης, ελπίδας.

Η γέννηση του Σωτήρα γεννά σε όλους μας την ελπίδα αναβίωσης ενός καλύτερου κόσμου.

Το Φως των Χριστουγέννων μας κάνει να ξαναθυμηθούμε τη μαγεία της παιδικής μας αθωότητας, να πετάξουμε τις μάσκες και τα προσωπεία και να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας. Η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και συμπαράστασης σε όλους όσους έχουν ανάγκη, όχι μόνον αυτές τις Άγιες Μέρες, αλλά και όλες τις ημέρες του χρόνου, είναι απαραίτητη.

Η Δημοτική Αρχή, μέσα από τέτοια συναισθήματα στέκεται από την πρώτη στιγμή αρωγός στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και τη συμπαράσταση μας.

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, χρονιά ύφεσης και οικονομικών δυσχερειών. Μια χρονιά, που μας δυσκόλεψε και μας απογοήτευσε. Κάθε τέλος όμως, σηματοδοτεί μια νέα αρχή και κρύβει την υπόσχεση για κάτι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Το 2016 θα προχωρήσουμε μαζί! Με σταθερότητα, αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης. Με ανθρωπιά, πολιτισμό και αίσθημα δικαίου.

Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι δημιουργική και ελπιδοφόρα!

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους Δημότες Ηγουμενίτσας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, δημιουργικότητα, αισιοδοξία και καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στον καθημερινό μας αγώνα!

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ιωάννης Λώλος
Μήνυμα του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Μήνυμα του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.