Τρεις ακόμα διαρρήξεις είχαν διαπράξει οι δύο ημεδαποί Ρομά που είχαν κατακλέψει οχήματα στην παραλιακή ζώνη της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας

Τρεις ακόμα διαρρήξεις είχαν διαπράξει οι δύο ημεδαποί Ρομά που είχαν κατακλέψει οχήματα στην παραλιακή ζώνη της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας


Μετά τη διακρίβωση της εγκληματικής δράσης διδύμου ημεδαπών διαρρηκτών, για πλήθος διαρρήξεων σε οχήματα στην παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας(σχετικό το από 25-10-2015 Δελτίο Τύπου μας) και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, επιπλέον τρεις διαρρήξεις οχημάτων, που έγιναν στην περιοχή της Άρτας.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προσδιορίστηκε η εμπλοκή των δύο ημεδαπών Ρομά δραστών, ηλικίας 27 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και στις ακόλουθες διαρρήξεις:
  • Βραδινές ώρες της 17/18-07-2015, διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 39χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν έναν τσαντάκι που περιείχε προσωπικά έγγραφα της παθούσας.
  • Βραδινές ώρες της 22/23-09-2015 διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν προσωπικά έγγραφα, κάρτες τραπεζών και χρηματικό ποσό.
  • Την 13-10-2015, μετά τα μεσάνυκτα, διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 25χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα καθώς και χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.