Ο Αντώνης Μπέζας υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου Τσαγγαρίου

Ο Αντώνης Μπέζας υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου Τσαγγαρίου


Η μεγαλύτερη απόδειξη αποτυχίας των τελευταίων Κυβερνήσεων και το βραβείο της ανοιχτής παλάμης, που ταιριάζει στους τελευταίους (ή τελευταίο;) Θεσπρωτούς πολιτικούς, αποκαλύπτεται, με την ευκαιρία των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ.
 
Χειρόγραφα, όπως πριν αρκετές δεκαετίες, θα γίνουν οι εσωκομματικές στο εκλογικό κέντρο Τσαγγαρίου Σουλίου, επειδή είναι αδύνατη η πρόσβαση των, σε κινητή τηλεφωνία.
 
 Θα προτείναμε, λοιπόν, στην κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Ν.Δ., να ορίσει υπεύθυνο του Εκλογικού Κέντρου Τσαγγαρίου, τον επί πολλές θητείες (τεραστίες) Υφυπουργό επί Κυβερνήσεων της, πρώην βουλευτή Θεσπρωτίας, κ. Αντώνη Μπέζα.
 
Ίσως τώρα αντιληφθεί ποιο είναι το χρέος κάθε Κυβέρνησης, για τους πολίτες και ποιο εκείνο, του κάθε τοπικού βουλευτή, για τον τόπο, τους ψηφοφόρους και τους συμπολίτες του.
 
Ύστερα, ας τολμήσει να θέσει, για μια ακόμη φορά, σαν τελική επιβράβευση, τον εαυτό του, στην κρίση των πολιτών των χωριών του Σουλίου και της Θεσπρωτίας γενικότερα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ
Ο Αντώνης Μπέζας υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου Τσαγγαρίου Ο Αντώνης Μπέζας υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου Τσαγγαρίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.