Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας


Σε ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας. Η συναυλία έγινε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΠΟ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περιελάμβανε γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία και από τους μαθητές του τμήματος φωνητικής του ωδείου. Η καμεράτα εγχόρδων και το μουσικό σύνολο των βιολοντσέλων παρουσίασαν κλασικά έργα των Bach, Beethoven και Handel. Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες μας ταξίδεψε το κιθαριστικό σύνολο, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή της κιθάρας κ.Μάκη Βλάχου. Οι προχωρημένοι μαθητές της Σχολής πιάνου έπαιξαν αποσπάσματα από τη «Λίμνη των Κύκνων» και άλλα γνωστά κλασικά κομμάτια. Την παράσταση όμως έκλεψαν οι μικροί μαθητές της μουσικής προπαιδείας που παρουσίασαν μια ηχοϊστορία.

Στο τέλος της εκδήλωσης μαθητές και καθηγητές του ωδείου μας τραγούδησαν τα κάλαντα και μας ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ.Βασίλης Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Γκίκας καθώς και η αντιπρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ κ. Ισμήνη Δήμα.

Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.