Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας


Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας


Μετά από περιπέτειες πολλών ετών, φαίνεται ότι φτάνει το πλήρωμα του χρόνου για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας.

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα το παραδώσει (στο Νοσοκομείο Φιλιατών) σε πλήρη λειτουργία.

«Από πλευράς μας- ανέφερε- ο χώρος φυλάσσεται από εταιρεία φύλαξης γιατί υπήρξαν βανδαλισμοί. Οι βλάβες θα πιστωθούν σε βάρος της εγγυητικής επιστολής που έχει καταθέσει ο ανάδοχος. Το ΤΕΠ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και για αυτό με έγγραφό στον Υπουργό Υγείας κ. Ξάνθο, έθεσα το συγκεκριμένα ζήτημα. Εμείς θα το παραδώσουμε σε πλήρη λειτουργία».

Παράλληλα η διοίκηση του Νοσοκομείου Φιλιατών κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να θέσει σε λειτουργία το ΤΕΠ, το οποίο θα αποτελέσει μία σημαντική δομή στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας  Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.