Προσφορές των ΑΝΕΛ σε ιδρύματα της επαρχίας Φιλιατών

Προσφορές των ΑΝΕΛ σε ιδρύματα της επαρχίας Φιλιατών


Η Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝ.ΕΛΛ., με τα στελέχη της σε όλες τις περιφέρειες όπου εκπροσωπείται, συνεχίζει τις δράσεις της και τον μήνα Δεκέμβριο.

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας κινητοποίησης της Γραμματείας μας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί και την στήριξη συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Τομεάρχης Θεσπρωτίας της Γραμματείας Κος Κωνσταντινος Κωνσταντίνου επισκέφθηκε Ιδρύματα της επαρχίας Φιλιατών της Θεσπρωτίας.

Στις προγραμματισμένες αυτές δράσεις ο Τομεάρχης μας επισκέφθηκε το Οικοτροφείο Φιλιατών όπου σε ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, συναντήθηκε με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό, προσφεροντας παιχνίδια και είδη ρουχισμού δίνοντας μεγάλη χαρά στους νεαρούς ενοίκους .

Ακολούθως, στη συνάντηση με την διεύθυνση του Ιδρύματος και τους κ.κ., Φάνη Κωνσταντίνου, Σπύρο Βασιλείου και Γιώργο Γκακάλη, υποσχέθηκε τη στήριξη από την Γραμματεία μας σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενούνται.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το γηροκομείο Φιλιατών, συνομίλησε με τους τροφίμους του Ιδρύματος, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του γηροκομείο Φιλιατών κύριο Λάμπρο Ντούβαλη, από τον οποίον ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιδρύματος.

Η Γραμματεία μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια να συμπαραστέκεται στο έργο των Ιδρυμάτων και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.

Η Γραμματέας
Μίκα Παππά-Σέβου
Προσφορές των ΑΝΕΛ σε ιδρύματα της επαρχίας Φιλιατών Προσφορές των ΑΝΕΛ σε ιδρύματα της επαρχίας Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.