Ευχαριστήριο του ΦΟΠ για την βοήθεια στην επανίδρυση της ιστορικής φιλαρμονικής της Παραμυθιάς

Ευχαριστήριο του ΦΟΠ για την βοήθεια στην επανίδρυση της ιστορικής φιλαρμονικής της Παραμυθιάς

 
 
Το Δ. Σ. του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστεί από καρδιάς, όλους του επαγγελματίες και καταστηματάρχες της Παραμυθιάς, καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σουλίου, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και μας ενίσχυσαν οικονομικά για την αγορά μουσικών οργάνων.

Ήδη μερικά όργανα έχουμε προμηθευτεί για τις ανάγκες της φιλαρμονικής, η οποία από 25/11/2015 άρχισε κανονικά πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα. Είναι σημαντικό να τονιστεί, πως η οικονομική βοήθεια αυτή, απαραίτητη για την επαναλειτουργία της φιλαρμονικής, που ήταν απαίτηση και όραμα όλης της τοπικής κοινωνίας, μας δόθηκε απλόχερα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερη σημασία.

Με ευκαιρία τις γιορτές που έρχονται, ευχόμαστε σε όλα τα μέλη, φίλους και μαθητές των τμημάτων του Φ. Ο. Π., καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016. 
 
Παραμυθιά 22 Δεκεμβρίου 2015
Το Δ. Σ. του Φ. Ο. Π.
Ευχαριστήριο του ΦΟΠ για την βοήθεια στην επανίδρυση της ιστορικής φιλαρμονικής της Παραμυθιάς Ευχαριστήριο του ΦΟΠ για την βοήθεια στην επανίδρυση της ιστορικής φιλαρμονικής της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.