Τελικά ξέρει να… περπατά στα κάρβουνα

Τελικά ξέρει να… περπατά στα κάρβουνα

 
 
Χείρα φιλίας, απλώνει ο Πρόεδρος της ΟΛΗΓ ΑΕ Ανδρέας Νταής, στο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο, ζητώντας του, με επιστολή που του απήυθυνε παραμονές Χριστουγέννων, μέσα στο πνεύμα των ημερών, να... αφήσουν πίσω το παρελθόν και τη... διαδρομή των σχέσεων μεταξύ ΟΛΗΓ και Δήμου την τελευταία εικοσαετία και να κάνουν μια νέα αρχή στις σχέσεις των δύο φορέων, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συνεργασίας "με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Μάλιστα στην επιστολή αυτή, ο κ. Νταής δεν αρκείται σε μερικές καλές κουβέντες. Θέτει επί τάπητος τα πρώτα ζητήματα, μια ατζέντα θεμάτων, για τα οποία καλεί το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο σε διάλογο ώστε οι δύο φορείς να έχουν κοινή ή παράλληλη στόχευση με επιδίωξη τη σύγκλιση, όπως αναφέρει.

Μάλιστα ο κ. Νταής αναγνωρίζει πως "Η υλοποίηση κάποιων εξ αυτών των θεμάτων ίσως να ξεπερνούν τη θητεία ενός δημοτικού ή ενός διοικητικού συμβουλίου. Παραμένουν όμως στόχοι για υλοποίηση διαχρονικοί για την πόλη και την κοινωνία. Βασικό στοιχείο της σκέψης μας, πέραν της ιδιαίτερης θεματολογίας, παραμένει η διαχρονική ύπαρξη ενός ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΗΓ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ που θα συνενώνει δυνάμεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον."

Έχοντας διατελέσει δήμαρχος στην Ηγουμενίτσα, ο Ανδρέας Νταής γνωρίζει το ζήτημα και από τις... δύο πλευρές... Και αποδεικνύει, μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ, ότι τελικά ξέρει να περπατά στα κάρβουνα!
 
Τελικά ξέρει να… περπατά στα κάρβουνα  Τελικά ξέρει να… περπατά στα κάρβουνα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.