«ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ VIDEO CLIP ΕΞ’ ΟΛΟΚΗΡΟΥ «ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

«ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ»
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ VIDEO CLIP ΕΞ’ ΟΛΟΚΗΡΟΥ «ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 


Το τραγούδι «θα την ζούσα και πάλι» , σε ερμηνεία Νίκος Μπλιός σε σύνθεση Χρήστος Γιαννόπουλος και στίχους Θωμάζος Δημήτρης , έγινε και Video Clip . 

Τα πλάνα γυρίστηκαν στο Δρέπανο στον ποδηλατοδρόμο και στην καφετέρια Dali της πόλης μας δίνοντας την όμορφη εικόνα της πόλης μας σε όλο το διαδίκτυο μέσω της προβολής του στο Youtube .

Από πολλούς ραδιοσταθμούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρθηκε ως … «Ύμνος στον τον έρωτα και την αγάπη» και από άλλους … «Το απόλυτο ερωτικό τραγούδι» . Εμείς λέμε ότι πλέον είναι ….. «Το δικό μας τραγούδι» και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό.

Ο Άγγελος Λαγός είναι ο δημιουργός του εξαιρετικού βίντεο σε συνεργασία με τον στιχουργό Θωμάζο Δημήτρη που απλά συνεννοήθηκε με τον Άγγελο για το σενάριο.

Η Καλενδέρη Νάσια και Μπάρμπας Κωνσταντίνο έπαιξαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο τραγούδι και ήταν εξαιρετικοί .

Ο Μουσικοσυνθέτης Χρήστος Γιαννόπουλος , ο τραγουδιστής Νίκος Μπλιός έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για την πολύ όμορφη δουλειά που έγινε.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συνεργάστηκαν για την δημιουργία του τραγουδιού και του Video Clip . 

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο και περιμένουμε την συνέχεια.

«ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ VIDEO CLIP ΕΞ’ ΟΛΟΚΗΡΟΥ «ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ «ΘΑ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ»  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ VIDEO CLIP ΕΞ’ ΟΛΟΚΗΡΟΥ «ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.