Ψήφισμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου

Ψήφισμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου


Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συνήλθε έκτακτα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του επί σειρά ετών μέλους της Ε.Ι.Ε.Τ.  ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (69 ετών), εκδότη των εφημερίδων "ΤΟΛΜΗ'' και ''ΤΙΤΑΝΗ'', με έδρα την Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να υποβάλλει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα αδαπάνως στις εφημερίδες των μελών της ΕΙΕΤ σε όλη την επικράτεια και να αναρτηθεί σε όλα τα ειδησεογραφικά site των εφημερίδων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Αλέξης Αναστασίου ήταν επί σειρά ετών εκδότης και δημοσιογράφος των εφημερίδων ΤΟΛΜΗ και ΤΙΤΑΝΗ, ιδιοκτήτης του ιστότοπου thespro.gr, καθώς και ιδιοκτήτης του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ και του τηλεοπτικού σταθμού TVA (παλαιότερα).

Έχει αφήσει το δικό του στίγμα στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Θεσπρωτίας, με πολυετή παρουσία στα κοινά, με μαχητική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία, ενώ είχε επιλέξει να ασχοληθεί με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε μια εποχή που ελάχιστοι το είχαν τολμήσει.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
 
Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

Ψήφισμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Ψήφισμα της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.