Καλό ταξίδι Αλέξη…

Καλό ταξίδι Αλέξη…


Σε ηλικία 69 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Αλέξης Αναστασίου. Ο “Αλεξηκέραυνος” –όπως υπέγραφε τη στήλη του- για περισσότερο από 25 χρόνια υπήρξε εκδότης των εφημερίδων ΤΙΤΑΝΗ και ΤΟΛΜΗ, καθώς και ιδιοκτήτης του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ και του τηλεοπτικού σταθμού TVA παλαιότερα.

Αν και απέκρουσε πολλούς “κεραυνούς” στη ζωή του από μικρή ηλικία και στάθηκε όρθιος σε δύσκολες εποχές, δε μπόρεσε να αποκρούσει και τo κάλεσμα της μοίρας που ήρθε πρόωρα. Με αγάπη για τη Θεσπρωτία παρέμβαινε για τα κακώς κείμενα των αρχών του τόπου και δεν ήτανε λίγες οι φορές που συγκρούστηκε σφοδρά με προσωπικό κόστος για τον ίδιο.

Άφησε ανεξίτηλο το μελάνι του στα δημοσιογραφικά πράγματα της Θεσπρωτίας κατορθώνοντας να στήσει ένα δημοσιογραφικό οργανισμό με εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση που όμοιός του δεν υπήρξε στη Θεσπρωτία και με τις παρεμβάσεις του, εξασφάλισε την υστεροφημία του.

Πλέον, καταλαμβάνει σημαίνουσα θέση στη δημοσιογραφική, και όχι μόνο, ιστορία της σύγχρονης Θεσπρωτίας.

Οι “Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι” εκφράζουνε τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 14:30 στο Γραικοχώρι.

Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
Κώστας Τσώνης
Καλό ταξίδι Αλέξη… Καλό ταξίδι Αλέξη… Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2016 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ME MEGALI LIPI IDA NA MAS FEBGI APO KONDAMAS O PATRIARHIS TO SINGROYIMATOS
    APO MENA PROS OLOUSAS TA PIO ILIGRINA KE THERMA MOU SILIPITIRIA
    KE EXETE DIATHIKI NA SINEHISETE TO TO METALAMBISMA POU SAS AFISE O MAKARISTOS ALEXANDROS
    EONIA I MNIMI. STEVE GEORGYOU, SYDNEY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.