Σύσκεψη για την προετοιμασία πανεργατικής απεργίας ενάντια στο αντιασφαλιστικό την Παρασκευή στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας

Σύσκεψη για την προετοιμασία πανεργατικής απεργίας ενάντια στο αντιασφαλιστικό την Παρασκευή στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας


Η επίθεση στο ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου!
Προετοιμαζόμαστε για σκληρή αναμέτρηση!
Να μην περάσει το νέο έγκλημα! Να μη μας πιάσουν στον ύπνο!
Προετοιμαζόμαστε άμεσα για μεγάλη απεργία, στον αντιασφαλιστικό όλεθρο!
Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες
θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης!

Η κλιμάκωση της δράσης για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων, απαιτεί τη συμμετοχή μας στους αγώνες, την οργάνωση μας στα σωματεία, στους συλλόγους. Να ακουστεί δυνατά η φωνή μας. Ο λαϊκός ξεσηκωμός είναι το μόνο όπλο που μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Να βουλιάξουν από οργή και αγανάκτηση, όλοι οι χώροι δουλειάς και οι γειτονιές.

Η σφοδρότητα της επίθεσης που ετοιμάζουν στην κοινωνική ασφάλιση μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι τον 19ο αιώνα. Η επίθεση που δεχόμαστε δεν φέρνει απλώς κάποια νέα αντιασφαλιστικά μέτρα αλλά συνολικά την ταφόπλακα των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, τη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης είχε απομείνει.

Κυβέρνηση, ΕΕ, επιχειρηματικοί όμιλοι, μας θέλουν με το κεφάλι σκυμμένο να παραμιλάμε και να ψιθυρίζουμε «πως υπάρχουν και χειρότερα»! Γι’ αυτό μαζί με την ένταση της εργοδοτικής τρομοκρατίας με τις συνεχείς απολύσεις, με τις καθυστερήσεις δεδουλευμένων, μέχρι και λοκ αουτ, πολλαπλασιάζουν τους εκβιασμούς, τις απειλές, τις ψεύτικες υποσχέσεις, επαναφέρουν και δημιουργούν νέα διλήμματα, επεξεργάζονται σχέδια για να μας ξεγελάσουν, να μας βάλουν στη γωνιά!

Σήμερα δεν αρκεί οργή, η αγανάκτηση από τη διάψευση των όποιων ελπίδων! Απαιτούνται αγώνες επιθετικοί, σκληρές αναμετρήσεις που θα στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα του κεφαλαίου. Αγώνες με σταθερό το μέτωπο σε κυβέρνηση-ΕΕ-κεφάλαιο και στον νέο και παλιό κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που προσπαθεί να ξεγελάσει τους εργαζόμενους προσπαθώντας να συμβιβάσει τα αντίθετα, τα συμφέροντα του εργοδότη με τον εργαζόμενο, να συμφιλιώσει τις ανάγκες μας με τα κέρδη της εργοδοσίας.

Η φροντίδα για την Υγεία, την Πρόνοια, τις συντάξεις είναι δικαίωμα του λαού, βασικό συστατικό της ανάπτυξης και της κοινωνικής προόδου. Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τη νεολαία σε διαρκή επαγρύπνηση. Η ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση να απαντηθεί αγωνιστικά, από την πρώτη ώρα. Στα πλαίσια αυτά η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας καλεί σε σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία της πανεργατικής απεργίας ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση, όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τις γυναίκες, τη νεολαία, τους μικρούς αγρότες και μικρούς ΕΒΕ, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.
Σύσκεψη για την προετοιμασία πανεργατικής απεργίας ενάντια στο αντιασφαλιστικό την Παρασκευή στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Σύσκεψη για την προετοιμασία πανεργατικής απεργίας ενάντια στο αντιασφαλιστικό την Παρασκευή στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.