Συνελήφθησαν τρία άτομα, σε αντίστοιχες υποθέσεις, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν τρία άτομα, σε αντίστοιχες υποθέσεις, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις 
 

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Άρτας, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, τρία άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

Χθες (25-01-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Σήμερα (26-01-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Κόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής (700) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών.

Χθες (25-01-2016) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, μία 27χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, σε αντίστοιχες υποθέσεις, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθησαν τρία άτομα, σε αντίστοιχες υποθέσεις, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.