ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΤΟΡΑ;

ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΤΟΡΑ;


Κύριε Δ/ντη,

Στην εξόδιο ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Αλέξη Αναστασίου, ύστερα από τις σπάνιες σε περιεχόμενο και ψυχή, επικήδειες ομιλίες του Αρχιμανδρίτου Μεθόδιου Ντελή και ιερέα Ηλία Μάκου, ακολούθησε η ομιλία του γνωστού Ευάγγελου Μάστορα.

Με κατάπληξη ακούγαμε την αγριοφωνάρα του και το αισχρό περιεχόμενο της ομιλίας του. Χωρίς ίχνος ντροπής έδωσε χαρακτηρισμούς απαράδεκτους στο νεκρό που ποτέ κανένας δεν είχε διαπιστώσει να υπάρχουν στον Αλέξη Αναστασίου. Ακόμη και με θράσος πιθήκων, έμπλεξε οικογενειακά θέματα και αναιδέστατα αγνόησε την έντονη διαμαρτυρία των παρευρισκομένων που από καρδιάς πενθούσαν τον δικό τους Αλέξη.

Και το χειρότερο με ποιού την άδεια μίλησε; Ρώτησε την οικογένεια του νεκρού; Ή είδε μικρόφωνο και το έπιασε για να υβρίσει τον άνθρωπο που κάποτε του έδωσε ψωμί; Έτσι εκφράζεται η ευγνωμοσύνη με διφορούμενες προσωπικότητες, αρβανίτικα κεφάλια και ξεροκέφαλα;

Μόλις και συγκρατηθήκαμε κάποιοι και δεν δώσαμε στον Μάστορα ένα μάθημα αγωγής γιατί σεβαστήκαμε τον Αλέξη μας και την οικογένειά του.

Τι νόμισε ο Μάστορας, ήταν στη φυλλάδα του που γράφει ότι του καπνίσει;

Με τιμή
Χρήστος Δήμου – Μπαλής 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΤΟΡΑ; ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΤΟΡΑ; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.