Καταγγελία σοκ: Άγνωστοι έσφαξαν άλογα

Καταγγελία σοκ: Άγνωστοι έσφαξαν άλογα


Άλογα σφαγιάστηκαν παραμονές της Πρωτοχρονιάς και παρότι έγινε καταγγελία στην αστυνομία, την ώρα μάλιστα που υπήρχαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον, ούτε κινήθηκε κανείς τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Το γεγονός εκτυλίχθηκε σε περιοχή του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Στο EpirusPost έφτασαν όχι μόνο μαρτυρίες αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα από το αποτρόπαιο θέαμα.

Τα κεφάλια δύο τουλάχιστον αλόγων γδαρμένα, τα πόδια τους, διακρίνονται καθαρά οι οπλές και τα εντόσθια..

Ότι έχει απομείνει δηλαδή από το έγκλημα που είχε προηγηθεί.

Είναι άγνωστο που κατέληξε το κρέας των αλόγων...

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ενημερώθηκε άμεσα και υποδείχθηκε επακριβώς το σημείο όπου βρίσκονται τα υπόλοιπα της σφαγής.

Ωστόσο, προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες, όπως την απουσία περιπολικού και την αδυναμία ελέγχου, δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση.

Την επόμενη ημέρα όσοι είχαν προετοιμάσει τη σφαγή προχώρησαν και στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, χρησιμοποιήθηκε εκσκαφικό μηχάνημα και θάφτηκαν.

Ωστόσο δεν μπορεί να θαφτεί ένα πραγματικό γεγονός...

Και οφείλουν να το διερευνήσουν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Πρώτα η αστυνομία, στην οποία έγινε επώνυμη καταγγελία, αλλά προφανώς δεν αξιολογήθηκε επαρκώς, και στη συνέχεια άλλες αρχές, οι οποίες έχουν την ευθύνη προστασίας της δημόσιας υγείας.

- Το EpirusPost επέλεξε να δημοσιεύσει μία μόνο φωτογραφία από το αποτρόπαιο θέαμα, θολώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της.. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι αποτελεί τεκμήριο ενός σκληρού γεγονότος που εκτυλίχθηκε δίπλα μας... Μπορεί να μην ήταν το πρώτο... Και επίσης... μπορεί να επαναληφθεί.
Καταγγελία σοκ: Άγνωστοι έσφαξαν άλογα  Καταγγελία σοκ: Άγνωστοι έσφαξαν άλογα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.