Μεγάλη συμμετοχή στην συγκέντρωση στο μπλόκο των αγροτών, στην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)



Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών,εκπροσώπων φορέων και αγροτών απ όλη την Ήπειρο,στο κάλεσμα που απηύθυναν οι αγανακτισμένοι αγρότες της Θεσπρωτίας, η οποίοι πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας,σήμερα το βράδυ,στην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας,στο τέρμα της Εγνατίας Οδού.
Στις 7 ακριβώς έκλεισαν την είσοδο του λιμανιού και μέχρι τις 10 το βράδυ δεν θα αφήσουν κανένα φορτηγό να μπει σε αυτό.
Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας,ο δήμαρχος Ηγουμενίτας και πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Γιάννης Λώλος, οι δήμαρχοι Σουλίου και Φιλιατών, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.α.
 
Μεγάλη συμμετοχή στην συγκέντρωση στο μπλόκο των αγροτών, στην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Μεγάλη συμμετοχή στην συγκέντρωση στο μπλόκο των αγροτών, στην είσοδο του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.