ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών, που αγωνίζονται ενάντια στα μονοπώλια, την ΚΑΠ της ΕΕ, και τις πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, στήνουν μπλόκα σε όλη την Ελλάδα, για να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους.

Είναι όλες αυτές οι πολιτικές που βγάζουν τους αγρότες στους δρόμους με αιχμή το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εξαπολύει νέα μεγάλη επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα, διαλύοντας το κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης. Επιβάλλει νέα βαριά φορολογία, ακριβαίνει το πετρέλαιο για τα γεωργικά μηχανήματα, αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές, μεγαλώνει το κόστος της παραγωγής αγροτικών προϊόντων. Με τις πολιτικές της οδηγεί σε συρρίκνωση της παραγωγής, στην συγκέντρωση της γης στα χέρια λίγων μεγάλων επιχειρηματιών γης, ξεκληρίζει τους μικρούς και μεσαίους αγρότες.

Την ώρα που η αγροτιά ξεκληρίζεται οι εργαζόμενοι αγοράζουν όλο και πιο ακριβά τα αγροτικά προϊόντα για να ενισχυθεί η κερδοφορία του εμποροβιομηχανικού κεφαλαίου, των μεταποιητών, των μεγαλοεξαγωγέων και των μεγαλεμπόρων, ενώ αυξάνεται ο εφεδρικός στρατός των εξαθλιωμένων ανέργων. Για τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες η ενίσχυση των μεγάλων καπιταλιστικών αγροτικών επιχειρήσεων όχι μόνο δεν διασφαλίζει την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων, αλλά αντίθετα σημαίνει χαμηλής ποιότητας προϊόντα, ακρίβεια και εξαθλίωση.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι φοιτητές και σπουδαστές, οι γυναίκες ενισχύουμε την κοινωνική μας συμμαχία για να αντισταθούμε και να εμποδίσουμε την συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ και να προτάξουμε τα πραγματικά εργατικά - λαϊκά συμφέροντα.

Σήμερα υπάρχουν όλες οι αντικειμενικές προϋποθέσεις για να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας, με έναν άλλο δρόμο σχεδιασμένης ανάπτυξης της παραγωγής, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, έξω από την ΕΕ. Αυτός ο δρόμος οδηγεί στην δικιά μας ευημερία, σε αυτόν το δρόμο στρέφουμε τον κοινό μας αγώνα.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.